#Over

Mijn naam is Daniël Haanskorf, geboren in 1993 en getogen in Noord-Brabant. Toen ik 6 jaar oud was, leerde mijn grootvader mij alles wat hij wist over filmcamera’s en hoe ik deze moest gebruiken. Hij nam me altijd mee als hij ging filmen en legde zorgvuldig iedere stap die hij nam aan me uit.

Mijn interesse in foto- en videografie groeide door de jaren heen naarmate ik meer en meer leerde. Uiteindelijk besloot ik een studie vormgeving te gaan doen en ben ik in 2014 afgestudeerd als grafisch vormgever, gespecialiseerd in audiovisueel ontwerp. Nu, een paar jaar later, leg ik met trots herinneringen vast op beeld als fotograaf in de regio Friesland, met dezelfde mindset en spirit als mijn grootvader, onder de naam Frieslandfoto.

In mijn fotografie combineer ik graag het gebruik van moderne, digitale apparatuur met authentieke, analoge fotografische materialen. Door bijvoorbeeld aangepaste objectieven en camera’s van soms meer dan 70 jaar oud toe te passen, ben ik in staat een karakteristieke en unieke eigen style te creëren in mijn foto’s.

Meer weten?